−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 19 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Trópikus nyár akkor trópikus motívumok

  02. 08. 2018      A divat világában

A nyár teljesen lendül! A hőmérséklet emelkedik, valamint az értékesítés. Nyaralás, szél, strand, tenyér, nevetés, és a pozitív energia, amelyet a nap sugárzik ... és hogy ebben a trópusi paradicsomban nem fogsz ebben az évben? Nem számít. Legalább kezelje!

Nyissátok ki a szekrény ajtaját és a szívét vonzó trópusi motívumokkal, amelyek minden vidám színnel ragyognak, miközben meglátják, mosolygós hangulatot és varázslatokat kölcsönöznek.

Akár egy változatos vagy meglehetősen tisztességes lehetőséget választasz, akkor figyelmen kívül hagyják. Jó minden, sötét hajú és szőke nőnek, ápolónak és csecsemőnek. Ezek csak indítékok, amelyekről nem lehet félni és merészen beléptetni őket.

Nézd meg ezeket a félelmetes Dehát ! Nem fantasztikusak? Ők! Könnyen ötvözheti őket bármely színes szmokinggal, tunikkal, pólóval, farmer kabáttal vagy vékonyabb pulóverrel. Ugyanez fog történni a csizmákon is - ballerinaikat, csizmákat, cipőket és papucsokat hozhat az ilyen nadrágokhoz. Kombináljon egyik színt egy nadrágpalettaból, vagy egy sokoldalú fehér vagy fekete színből, és határozottan ne lépjen mellette.

 

Ruhák, ruhák, ruhák! Nyáron sok nő kedvenc darabja. Próbáltad a Desigual Tropical Maxi-t? Nem? Olyan gyorsan nekik, mert eltűnnek a raktárból a fénysebességgel. Az exotikusok szó szerint szórakoznak, így mindenki azt akarja, hogy ne csak nyaralni, hanem a hétköznapokon is, amikor a trópusi erdő istennőjét szeretnénk érezni.

Mi a helyzet a trópusi ütközéssel a lábakon? Hideg és hideg napokon a megfelelő párok vannak. Converse cipők tenyérlevelekkel vagy Ipanema flip-flopok egzotikus virágokkal. Mindketten járni fogsz, mint egy felhő.

 

A tortán képzeletbeli jegesedés tökéletes kiegészítő minden ruhához. Rajzolj a Desigual táskáját, amelyből a nyári szünet színes mintázattal világít. És nem felejthetjük el a Desigual sálat, finom hangzású lesz, melegebb a melegebb estéken, és stílusos társ lesz a tengerparton, ahol papagájként használható fürdőruhákra.

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?