Black Friday! 15%-ék KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal BLACKVége 105 óra múlva 53 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

A tippeket a hát vagy egy új kollekció cipő Melissa

  01. 08. 2017      A divat világában

Emlékszel, amikor hegyes cipő? Szintén a szórakoztatásról tip kopás? Van jó hír az Ön számára, tip vissza. És nem is csoda. Hegyes orrú cipő létrehoz egy elegáns megjelenés és a rövid lábak jól néz ki. Új kollekció mi / kedvenc cipőt Melissa évben hozza éles darabok formájában papucs és balett lakások. Vessünk egy pillantást rájuk.

Először is vannak a balerinák Maisie fényes kivitelben, ami rávilágít érdekes Vágás az ujjak. Ezek balerina Melissa bemutatja több színben, fényes és matt. Az egyszerű vagy díszes változata. A kovácsolás egy szalag vagy alkalmazások nélkül.

balerina Melissa

balerina Melissa

Egy másik típusú ezeket az egyedi cipők Melissa úgynevezett Blue Ő teljesen eredeti design. Papucs van egy zárt lábujj, nyitott sarok és még van egy csodálatosan puha talpbetét memória, ezért úgy érzi, hogy a lábad kényeztetjük. Ez a fajta Melissa is több színben kapható.

Melissa cipők

Végül, ez egy divatmárka Melissa balerina Glam + Wonder Women, amelyek célja a nők számára, akik nem félnek, hogy a kísérlet egy kicsit divatosan. Balerinák ikonikus arany és díszített motívum hatékony, mint Wonder nők!

balerina Melissa

Tehát mi a legjobb? Hagyja, hogy a régi hegyét a szekrényből, és kap egy új, illatos, hogy tart több szezont, és nem kell félni, hogy egy kicsit más.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás