+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

A tenger hullámain

  03. 04. 2018      A divat világában

Hölgyek húzza meg a vitorlákat - menjünk! A tenger-stílusú hullámban friss tavaszi napokon keresztül nyárig vitorlázunk. A piros részletekkel rendelkező kék és fehér csíkok a kormányhoz érkeznek, és a képzelet szele, lenyűgöző vágások és kombinációk soha nem pihennek a vitorlákon.

Függetlenül attól, hogy szőke, vörös haj vagy barna vagy varró tűvel vagy nővel "vérrel és tejal" van a stílusban, akkor aggodalom nélkül velünk is közlekedhet. A hajózási stílus mindenkinek jó, nem tartozik a jelenlegi divatirányzatokhoz, így folyamatosan visszatér a szekrényekbe.

Az első megálló a Desigual kikötőjében van . A sötét kék miniszterek sportos, elegáns vágást tesznek lehetővé, ami szédülést okoz, és mindig nagyszerű lesz az Ön számára, ha öltözteti őket. Csak add hozzá őket a láthatatlan desigual öltésekhez egy szemmel, amelyet a sarkon látsz, és elindulhatsz egy körutazáson a divatvilág körül.

Ruha Desigual

Maxi hosszúság, maximális eredetiség! Nyári szünetben, a napsütéses nyári napokon, a Desigual ruhák egyszerűen csak tartozhatnak. A vágás, hogy lenyűgözze minden karaktert, egy olyan anyagot, amely a testet és a lelkét megdönti, és a design, amely az idei nyár kapitányává válik! Használhat bármelyik cipőt, ballerinát vagy flip-flopot. De a mi típusunk Melissa papucs sötétkék , a pántok csavarták, mint egy kötél.

Ruha Desigual

Helyezze be a ruhásszekrényedet és a nyakkendő-pólóját - ez egyszerűen nem működik a divatból! Nem ruházkodsz semmilyen ruhában, vagy fordítva. Akár sportos, alkalmi vagy elegáns ruházatból indul ki, mindig a megfelelő szikrázó és játékos játékmennyiséget biztosítja. Ha félsz a horizontális csíkoktól, amelyek a jelek köré kerekednek, hogy optikailag kibővítik az ábrát, inkább a függőleges csíkot preferálják, az ábra optikailag megnyújt és zsugorodik, így még nagyobb sötétkék csillag lesz.

Mit ne felejtsük el? A fehér tengerészek vagy farmerek természetüknél fogva a tengeri stílusban vannak! Könnyen ötvözheti őket csíkos overallokkal, csizmákkal és kiegészítőkkel. A Desigual farmer hossza a boka fölött van, keskeny vágás és derék, amely kiemeli erősségeit, és mint egy sötétkék mandala hímzés képzeletbeli "cseresznye a tortán".

Desigual póló

Hogy hiányzik a tökéletes kiegészítése a haditengerészeti felszerelésedhez? Nem aggódik, mindent fehérre, kékre és vörösre lehet felvenni - ez lehet kézitáska, cipő, sál és ékszer. Egyszínű és ezeknek a színeknek és színeinek kombinációja.

Az "első számunk" egy Tommy Hilfiger kereszttáskával ellátott kézitáska , egy heveder helyett láncpánt, vagy egy stílusos Tommy Hilfiger hátizsák egy kék-fehér műbőrben. A sportos elegancia hölgyei is megtalálják hölgyeiket és hölgyeiket, akik lelkesedéssel élvezik a luxust.

Tommy Hilfiger kézitáska

hátizsák Tommy Hilfiger

 

 

Reméljük, hogy a halhatatlan stílus inspirációja után élveztétek a körutazást, és hogy a tengerész hullája elmosolyodott, mint te ...

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás