−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A TÁSKA OUTFITY-RŐL

  04. 02. 2019      Different TV CZ / SK

Kézitáska O táska

Te isolyan izgatottan várod az új epizódot, mint mi? Nos, hurrá. Megjelent a DifferentTV új epizódja, méghozzá kissé szokatlan formában. Az új év első epizódjában összeállítottunk tippeket arra vonatkozóan, hogyan illessze a Cables O Bag táskáját a ruházatához.

Olasz kézitáskák az O bag már biztosan ismerős az Ön számára. Ezek eredeti, mosható, könnyű... Röviden, számos előnyük van, amelyekről már számtalanszor beszéltünk a DifferentTV korábbi epizódjaiban. De ma megmutatjuk, hogyan lehet ezeket a táskákat igazi divatdarabbá változtatni, amely még a legjobb márkákkal is felveheti a versenyt.

Mi ezért készítettünk néhány öltözködési tippet, amelyek inspirálhatják Önt. Ezért négy teljesen különböző öltözetet állítottunk össze - sportos, elegáns, hivatalos/üzleti és sportos. Ezután kiválasztottuk a megfelelő színű kombinációkat az O zsákból, és a munka készen volt.

És most már teljesen rajtad múlik. De miután megnézted a videónkat, hisszük, hogy nem fogsz félni attól, hogy valami mást, szokatlant csinálj. Ne félj a kombinációktól és egyszerűen légy Egyszerűen más.

Várjuk a reakcióitokat, akár a Facebookon, Instagramon, akár e-mailben. Örülni fogunk. Legyen szép napotok és élvezzétek a gyönyörű, havas záporokat.

A táskáról

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?