Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 41 óra múlva 34 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

A táska kézitáska - mánia sújtotta hazánkat

  30. 07. 2015      A divat világában

Divat a szenvedélyünk, ezért mindig, hogy új és új ruhák és tippeket meleg trendeket. A legfrissebb hírek a mai, ahol az egész csapat különböző szereti a márka kézitáska Körülbelül táska . Ha a név nem mond semmit, így van, de én biztosan észre az utcán ötletes műanyag zacskók kötéllel kezeli. Tudod?

A táska Manget
A táska fekete kötél Manget

A táska jött hozzánk Olaszországból, ahol ezek a cikkek szó bővelkedik! Anyaguk különleges minőségű szilikonból, amely könnyű, rugalmas, tartós és teljesen vízálló. Karbantartás szinte nulla. A legutóbbi jellemzője, hogy ez az egész táskát lehet hajtani, és egyesítik magukban.

A táska test menta

A táska test menta

Kézitáska alkotja az úgynevezett. TEST. Klasszikus vagy nagyobb méretű és mini. Van egy választás a különböző szín közül lehet választani mindenkinek :)

Obagi fogantyú műbőr
A táska türkiz műbőr fogantyúval

A test ezután egy FOGANTYÚK 2 hosszban. Hosszabb vagy rövidebb - tökéletes mini O táska. Fogantyúk vagy kötél natúr vagy fekete, a oženková több színben vagy bőr. Az ínyencek még rendelkezésre álló fogantyúk csat is több színben. Kötelek A táska annyira népszerű, hogy ez gyakran előfordul, hogy nem áll rendelkezésre egész Európában.

A belső tasak vászon táska virágos
A belső tasak vászon táska virágos

Az utolsó része a táska egy belső cipzáras vászon táska. Ismét, egy változata a klasszikus vagy a mini. Van egy választás több színek és minták. Ez azonban nem feltétlenül szükséges a táskájában.

Így megyünk át neki a tökéletes táska álmok?

A mentol táska fehér műbőr fogantyúval
A mentol táska fehér műbőr fogantyúval

Szóval mit mondjak neki? A készítmény egyszerű és bárki meg tudja csinálni. Számomra ez táska egy abszolút forradalmat;)

Így a fold szerint Ön ízlésének és different.cz, hogy stílusos és más :)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás