−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 46 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Trendi őszi színtrendek 2018

  12. 11. 2018      A divat világában

Az õszi lélegzetelállító színekkel minden bizonnyal megverte minket, ezért a ruhásszekrényünk és a cipõkarbantosunk is rendkívül izgatott. Ha Ön egyike azoknak, akik a szekrény alján a nyári ruhát és a friss színeket viselik, és a szekrény tele van szürke, fekete és barna színnel, rossz hírünk van neked. A divatirányzatok látni szeretnének minket a színek ragyogásában. Tehát, ha univerzális biteket szeretne viselni, ne féljen legalább színes tartozékokkal újjáéledni.

És mivel még mindig kedvesek, és a "nyári" szezonban van, nem kell nyári ruhát vinnünk, harisnyával, nadrágjával vagy farmerjével öltözhetjük, prémmel vagy bokacsizma öltözzük, parókát vagy hosszú kardigánt nyújthatunk, és folytathatjuk. A Desigual kollekció a Desigual kollekciónak elengedhetetlen bizonyítéka, és ne hagyja ki az ilyen Desigual hölgyek öltözködését a ruhásszekrényben, hacsak még mindig nem esik trendi virág- vagy állatmintákba, ezért húzza ki, ha leopárdja van a szekrényben.

Ami a színeket illeti, az őszi királynő olyan narancs színű, amely közvetlenül kapcsolódik az őszi természethez. Mögött a mustár színe van. Ezek az élénk színek, amelyek az ősszel tölgyfahordókra emlékeztetnek, felderítik Önt és újraélesztik az unalmas divatos utcákat. A bársony kabát vagy a narancssárga kabát az abszolút pohár a ruhásszekrényben. Az egyenruhás fekete, szürke vagy sötétkéknél jobban érezheti magát, ha Calvin Klein mustár sapkájával újraterítheti az őszi ruháját .

A Pantone Color Institute évente színes trendeket választ ki egész évben. A 2018-as évre színűvé vált egy ibolya vagy ultraibolya színű . Lehet, hogy meglepte, de a lila szín nem tűnik ki a sárga, a mustár vagy a narancs mellett. Egyéb őszi színek rózsaszín vagy szürke rózsaszínűek.

Abszolút trend az idén is COLORBLOCK. Ezzel a koncepcióval elképzelhető az élénk színek, például rózsaszín narancssárga vagy zöld, sárga, kék vagy piros kerozin kombinációja . Röviden, a jó képzelet még az ősszel sem csökken a határ színeiben. Javaslatunk: legyen kreatív, ne aggódj. Menj ki a tömegből. Legyen más.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?