−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 48 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A szeptember illata

  04. 09. 2020      A divat világában

Ősz,

Csodálatos a természet kora ősszel! Reggelente gyönyörködhetünk a hajnali párák látványában. Nagy sétákat tehetünk az avarillatú erdőkben, túrázhatunk – üdítő program a testnek, (szín)terápia a léleknek. Egész nap ragyogóak a fények, friss a levegő, s ha enyhe szélmozgás is társul ehhez, a nagyvárosokban.

Ősztől tavaszig többet tartózkodunk zárt helyen – otthon, irodában -, szezonális dekorációkkal feldobhatjuk a hangulatunkat és a helyiségeket. Őszi dekoroknál bátran nyúlhatunk a természet kincseihez: vadgesztenye, törökmogyoró, dió, fenyőtoboz, makk, színes falevelek, natúr vagy festett faágak… Különleges ajtódíszeket is készíthetünk az őszi terményekből. 

De vannak további lehetôségek is, mint például a gyertyák, mit gondoltok, szuper ötlet ugye? Az egyik legnagyobb kedvencünk a Yankee Candle és a  WoodWick.

yankee candle

Warm Cashmere a Dried Lavender&Oak. Warm Cashmere, luxus illata egyszerűen lenyűgözô. Kellemes, és egyedülálló illataromája megnyugtató. Hihetetlen relax, a minennapi kényelmehez, és nem utolsó sorban, a dizájn, csodaszép színkombináció, és szép dekoráció is. 


Woodwick Evening Onyx vagy a kellemes White Tea&Jasmine, kombináció szintén ellenállhatatlan. 

Az Evening Onyx hihetetlen kombinációja jázmin levélbôl,  fekete orchideából, és szantál fa illat aromájával, tökéletes pihenést biztosít. A fehér tea jázmin megnyugtató hatása piros cédrussal, és rózsával pedig kihagyhatatlan. 

Szóval, lessetek be hozzánk, hatalmas a választék, reméljük segítettünk kiválasztani az ôszi kedvenc illatod. 


woodwick


Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?