−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 48 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A Nemzetközi Gyermeknap 20% kedvezményt igényel!

  31. 05. 2021      A divat világában

Őszinte, szeretetteljes, tele élettel és örömmel. Gyermekek! Tükrök, amelyek tükrözik szeretetünket és jövőnket. Annak ellenére, hogy eléggé mérgesek lehetnek minket, semmit nem tehetünk értük.

És holnap lesz a nagy napjuk, a Nemzetközi Gyermeknap ! Örüljünk nekik együtt! Új divatcikkek, amelyekben jól érzik magukat, és amelyeket minden barátjukkal meg akarnak mutatni, például a játszótéren vagy a parkban, mert stílusosak "supr čupr".

Kis gazemberekről, gyönyörű hercegnőkről és énekes divatikonokról rengeteg hírünk van az amerikai GAP márkától , az időtlen Crocs cipőktől vagy az elmaradhatatlan Desigual pólóktól . A lányok számára létezik a Santoro márka is, amelynek kiegészítői biztosan mosolyt varázsolnak mindegyikük arcára.

És most még nagyobb lesz a vásárlás öröme a kicsik számára! 20% kedvezményt biztosítunk minden gyermekruhában. Csak írja be az "EXTRA20" kódot a megrendelés első lépésébe, és kattintson az Apply gombra. És a kedvezmény a tiéd! Gyorsabban, hogy minél előbb boldoggá tegye gyermekeit.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?