+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Trendi gumicipők! Miért is viseljük?

  02. 05. 2018      A divat világában

Miért és főként cipőnket szeretnénk viselni? Biztosan azért, mert eredetiek, divatosak, nagyon kényelmesek és különösen könnyen moshatók! Továbbá, mivel a lábak könnyen alkalmazkodnak, könnyűek és gyönyörűen puhaak! Természetesen azért, mert még néhány évszakot is elvisel, mindegyik felszereléshez illik, és ez nem teszi bosszantóvá! A műanyag cipők tendenciája természetesen az éves tavaszi és nyári szezonhoz tartozik. Miért? Ezt már tudjátok. És mi a műanyag cipő márkája az eshopunkon? Melissa, Zaxy és Crocs.

A műanyag cipők nem csak a strand flip-flops, amelyek undorító és fájdalmasan vágott ujjaink között. Műanyagból készült műanyag palackok, ékcipők, sarkú cipők, csizmák, cipők, szandálok és papucsok is rendelkezésre állnak . Ezt mondják a márkák.

Minden cipő márka különböző anyagokat használ. A Zaxa és a Melissa a Melflex-nek köszönhetően a Melissa szövetek illatanyagot adnak a cipőjéhez , így a csizmáid nem csak a cipőt kapják. A Melflex anyag puha és rugalmas, és néhány csizmában van egy memória talpbetét is, így sétálhat éjjel-nappal.

A Crocs márka elsősorban először "csúnya" műanyag zománcokkal ismertté vált, de a maximális kényelemért szerettük, de a márka idővel elment, így bármilyen formából és stílusból választhat cipőkből, balettcipőkből vagy kell csúszik a kiegészítőket. Crocs termelni a cipő használt anyagok Croslite, ami szintén nagyon puha és rugalmas, hanem hihetetlenül könnyű. Crocs kívül, a legtöbb ortopédiai kialakítású talpbetét masszázs pont - így azok nem károsak az egészségre, míg te rajta , ők még környezetbarátek is, és azok számára, akik napjaikat órára töltik, gyakorlatilag elengedhetetlenek.

Melissa cipő

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás