+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

A legstílusosabb fürdőszobai kiegészítők 2015-ben?

  18. 12. 2014      A divat világában

Fürdőszoba. Egy hely, ahol az emberek jól érzik magukat. Ön ott a reggel, este, napközben számtalanszor. Fogmosás ott fürödni, hogy egy zuhany, hogy mossa meg a kezét, a licsi és hogy valójában csinál egy kicsit erről? És miért kell a tisztogatás a szoba meg nagyon jó. Tudni töltenek sok időt, és aki azt akarja, hogy egy szobába, ahol nem érzi jól van szép dolog van, és az egészet úgy, nem? Én biztosan nem.

A különböző, megtalálja egy csodálatos részén homewares , ahol a gyönyörű ruhák, törülközők, kozmetikai táskák, díszek és hasonlók.

Például kezdjük a ruhák. Ki ne szeretné megőrizni ezeket a szép pillanatokat, illatos forró kád? Csak akkor képes fenntartani egy kellemes és meleg anyag csomagolva Desigual , amely nemcsak biztosítja a legszebb fürdő utáni pillanatokban neki, de úgy néz ki, szép.

fürdőszobai Desigual fürdőszobai Desigual

Továbbá, van törölközők Desigual . Az állomány miatt. A különböző színek, formák, egyszerűen gyönyörű. Ki akarná, hogy törölje meg a kezét, arcát vagy más testrészét drapp törülközőt, ha lehet ezt a szép és vidám, hogy mindenki dicséri és néhányan még az irigység.

törölköző Desigual törölköző Desigual

törölköző Desigual törölköző Desigual

Desigual színes törölköző Desigual színes törölköző

Desigual színes törölköző Desigual színes törölköző

Szerte a fürdőszobában gördülő smink? Ahhoz, hogy vigye magával a pénztárcáját, de a zsák régi és unalmas? Van egy megoldás az Ön számára. Kozmetikai táskák a Different.cz készülnek minőségi anyagokból. Úgy illik, hogy van, amire szüksége van, és ami a legfontosabb, hogy ne szégyellje, ha eltávolítja, például egy étteremben az adott pillanatban přepudrování orrát.

Lásd kozmetikai táskák és óvatosan arról megérdemled a fürdőszobában egy kis friss szellő.

Érdekes Kozmetikai táska Érdekes Kozmetikai táska

Desigual Kozmetikai táska Desigual Kozmetikai táska

Desigual Kozmetikai táska Desigual Kozmetikai táska

Katasztrófa tervez-Kozmetikai táska Katasztrófa tervez-Kozmetikai táska

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás