−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A hónap illata Yankee Candle - OKTÓBER

  17. 10. 2019      A divat világában

Illat. Amely teljesen elvarázsol, és egy másik dimenzióba visz. Kellemes és hosszan tartó illat a mindennapokra. Hihetetlen illatkombináció, édes pihenés. Kiváló minôség, és egyedülálló dizájn. Aroma, amely egyszerűen elvarázsol. Többféle kombináció, virágok, gyümölcsök, és stb. 

Illat a  Yankee Candle márkától, ennek az Októberi illatnak nem lehet ellenálni. Lessetek be hozzánk, és szerezzetek be egy különleges illatot. 

Aroma, amely egyszerűen ellenállhatatlan, egyedi atmoszféra és divatos dizájn, hosszan tartó kellemes és többféle illatkombináció a mindennapi pihenéshez. Yankee Candle tökéletes például ajándéknak is. Szép kivitelezésben egyedi ajándéknak is megfelel. Szóval ne várjatok tovább, itt az ôsz, hideg hűvös nappalok, és esték. Gyönyörű és hehetetlenül kellemes és hosszan tartó illat, egy finom meleg tea mellett a kanapén a kedveseddel. Jól hangzik ugye? 

Yankee Candle vůně měsíce

Yankee Candle Spiced Orange

Kiváló minôségű, és hosszan tartó finom narancs és még több illat, aroma amely hihetetlenül kellemes, ôszi és meleg illatkombináció, a Yankee Candle márkától. Kiváló, és egyedi darabok melyek jól mutatnak, praktikusak, és egyediek. Gyertya viaszok, mécsesek, nem a megszokott illattal, viszont és többféle illatkombinációval. Egyedülálló ôszi színekben. 

Yankee Candle Spiced Orange

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?