−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 4 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A hónap illata június

  03. 06. 2020      A divat világában

A június illata, a Yankee Candle és a Woodwick márkáktól,  gyertyák melyeket imádunk... most itt vannak, válogathattok kedvetekre, kiváló és egyedi illatkombinációk a mindennapokra. 

Az adott illatokat mindig az évszaknak megfelelően választjuk ki. Most erre az illatra jutott a választás. Ajándékot szeretnél kedvesednek, kedvesének, és nincs ötleted? Gyertyával, illatos viasz, vagy esetleg autós illat, nálunk megtalálod, minden van készleten. Ráadásul, ha minden hónapban vásárolsz, akkor a hónap illatát csábító 25% -os engedménnyel, vásárolhatsz. Tetszik ugye? 

A hónap illata Június, Yankee Candle

A Yankee Candle június hónapjára a Szentivánédet és a Kókuszdiót kombináltuk. Így az édes finom aromák és az erős férfi hangok szerelmesei találnak valamit ízlésük szerint.

A Midsummers Night egy romantikus nyári éjszakára emlékeztet, romantikus meghitt hangulat a mindennapokra.
A mérgező illatban a leginkább a férfiak pézsma, zsálya, pacsuli és mahagóni kölni fogja érezni magát. Friss, érzéki és erős illatú, és nem csak a férfiak, hanem a nők számára is alkalmas, akik szeretik ezeket az aromákat.

Ezzel szemben egy lágyabb kókuszdió-splash. A kókuszdió gyönyörű aromája, mangó, dinnye és vanília együttesen egyszerűen lenyűgözô kivitelezés. Hosszú, hosszan tartó illat a mindennapokra. 

Yankee Candle

A WoodWick júniusi illata

A márka, amely a gyertyáinak pattogó fa darabjairól ismert,  júniusban a szaftos kókuszdió, a Island Coconut illatára esett a választás .

A hold második illata a Seaside Mimosa. A citrusfélék és a frissítő pezsgőszőlő keverék olajos aromája elindítja a gondolatait a tengerparti forró tengerparton, ahol hűvös, hideg italokat fogyaszthat. Csak csukja be a szemét, élvezze az illatot és a pihenés pillanatát.

Woodwick

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?