+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

A hazai ruházati Desigual gyűjteménye őszi / téli 2017

  03. 10. 2017      A divat világában

Felejtsd unalmas vagy érdektelen pizsama hosszú ing aludni - megtartani a hírnevét, mint a divat díva otthon! L iving Desigual kollekció őszi / téli 2017 másik elegáns darabokat, hogy szeretsz csak te, hanem a szeretője.

Hálóinget, két színben és gyengéd fehér csipke jogszabály romantikus és szexi ugyanabban az időben. Kellemes anyag elviszi egy kellemes, nyugodt alvást, ha ez azonban belemerül az ember, akkor látni fogja ezt az inget :-)

hálóinget Desigual

Ha gyakran hidegrázás, eléri Desigual pizsama, amelyben akkor libabőrös izgalom csak kellemes meleg anyag. „Játék” imád sok teljesítményt tőlünk, így zachumlejte be gyönyörű lila mandalák.

Desigual női pizsama

Egy másik darab, hogy húzza a figyelmet akkor ötletes fürdőköpeny Desigual . Csak válaszd ki a megfelelőt, és a pot, hogy a fürdőszobában zuhanyozás után Önt és javítja a hangulatot szép design.

virágos ruha

 

A hazai ruházati Desigual csak ki kell próbálni, úgy vélik, hogy nem fogja megbánni, és biztosan nem fog megállni egy-egy darabot :-)

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás