−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 35 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A GOBY NŐI CIPŐ BEVEZETÉSE

  06. 02. 2020      Different TV CZ / SK

GOBY! Játékos, őrült, szokatlan és szokatlan női cipők, amelyek megérik a bűnt...

Női GOBY cipők a divatiparban teljesen újdonságnak számítanak. A márkát négy évvel ezelőtt alapították, és azóta számos ügyfelet sikerült megnyernie Európa-szerte.

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy a Goby valóban egyedi, mind megjelenésében, mind kivitelezésében. A megjelenés pedig a márka sarokköve. A dicséret különösen a dtervezési részlegnek jár, amely kétségtelenül kiváló munkát végez.

A tervezők a legfontosabbak a Goby márka gyártási folyamatában. Életet adnak az új cipőknek. Ők azok, akik kitalálják, hogy milyen grafikák és színek lesznek az adott szezonban.

Az összes információt feldolgozzák, majd ceruzával papírra vetik. Egy utolsó ellenőrzés és minden részlet finomítása után beírják a számítógépekbe a műveket, és világ csodája, a cipő máris a gyártás folyamatában van.

Azt nem szabad elfelejteni, hogy minden cipő kézzel készül.Minden egyes cipő képzett cipész keze alá került. Ez teszi minden cipőt igazi eredetivé.

Az Facebook profilunkon közzétettünk egy videót hogy hogyan készülnek a GOBY cipők, hogy jobban lássák, milyen szép, de összetett munka ez.

Megmutassuk, hogy milyen szép, de összetett munka ez.
Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?