−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 53 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A fürdőruháknak 2019 nyarán kell rendelkezniük

  03. 06. 2019      A divat világában

- Nem fogok úszni ebben az évben! mondja vagy hallja többször, mint gyakran? Bármilyen extra font, és vonakodsz a tengerre, a medencére vagy a tóra?

Éles fél hölgyek! Végtére is, a világ trendje a saját testetek iránti szeretet , így azt mutatják, hogy nem szégyellik a görbéket, és büszkén mutasd meg őket a világnak, a világhírű Calvin Klein , Tommy Hilfiger és Desigual kiválóan illeszkedő fürdőruháiban .

Egyrészes fürdőruha

Az egyrészes fürdőruha nagy visszatéréssel jár! Volt idő, amikor csak kislányok vagy hölgyek öltöztették őket évek óta. De ezek a napok már régen elmentek, és már néhány év múlva rémülten elérik a lányok "vérét és tejét", és mi "van 50 kg-os ágy". Miért? Mert lehetnek szexi! Deep nyakkivágás, parti őrség stílus vagy hatékony oldalsó vágások - csak válasszon.

Két részből álló fürdőruha Calvin Klein

A kétrészes fürdőruha szerelmesei Calvin Klein tavaszi / nyári 2019 fürdőruha kollekciójának széles választékát élvezik . A klasszikus fehérnemű, a magas bugyik vagy az oldalsó égők kombinálhatók a háromszög alakú bikini, a bandeau-vágások vagy a sportágak tetejével.

Ezen túlmenően minden modellt megmagyarázhatatlan részletekkel, például kivágásokkal, széles sávú logókkal és paradicsomhálóval javítanak.

 

Két részből álló fürdőruha Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger fürdőruha- darabjait kiemelő ikonikus színkombináció, sport, de a nőiség is biztosan megéri. Ugyanakkor a cipzárral ellátott vágófejeket nem szabad kihagyni.

Kétszerű fürdőruha Desigual

Vidám színek, trópusi motívumok, egzotikus virágok és tipikus mandalák. Ezek a Desigual fürdőruhák , ahol a barnaság és a nőiesség tökéletesen kitűnő. Emellett kombinálhatja őket Desigual hosszabb ingekkel, ugyanabban a tervben.

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?