Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 41 óra múlva 15 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

A fekete-fehér nem unalmas!

  12. 06. 2013      A divat világában

Hit az idei tavaszi és nyári gyűjtemények ismert márkák egy fekete-fehér kombináció . Elegáns fekete-fehér változatban, fémjelzi luxus, és nem kell unalmas. Ebben az évben biztosan süt a fekete-fehér ruhában geometriai formák. De légy óvatos - nem laposabb minden figura. Óvakodj a vízszintes csíkok, akkor nem engedheti meg magának mindenki. A baculka alkalmasabbak ruha monokróm csík oldalai, amelyek szűkíti optikailag ábra.

Desigual ruha Sara Desigual ruha Sara Rep

Ha csodálta a színek az Ön számára a fekete-fehér ruha színes díszítéssel. Meg lehetne színű cipzár, hogy világít a teljes felszerelés (különösen, ha díszíteni vagy korall karkötő színes cipzárral). Divatos fekete-fehér is kiegészítjük fűzöld betétekkel.

Desigual ruha Eva Rep: https://www.differentfashion.cz/cs/desigual-saty/1335-desigual-saty-eva-rep.html Desigual ruha Eva Rep

Nem az a fajta ruhát? Sebaj! Támaszkodhat a kedvenc fekete slimky, és töltse meg a fekete-fehér, bő póló. Kombinációja szűk nadrág és ingyenes tartály tetején alkalmi és lehet rohadt szexi.

Desigual T-shirt Pi Rep Desigual T-shirt Pi Rep

Üzletek tele vannak fekete-fehér, itt az ideje, hogy pótolja gardrób. Fekete-fehér nem csak pillanatnyi szeszély, de jól bevált klasszikus, amelyre akkor vissza minden évben. Kellemes fekete-fehér koktél ruha, hogy egy nyaralás, munka, a dátum és egy partin. Ez a kombináció soha nem okoz csalódást :)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás