−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 59 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A DIVAT IRÁNTI SZERETET A DIFFERENTA DESIGN FORMÁJÁBAN

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

DIFFERENTA DESIGN

A mi szerelmünk és a tiéd. Az álmunk a saját márkánk formájában vált valóra. A mi kis Differeti babánk. Mindez és még sok más divatmárka Differenta Design ❤️

A divatban eltöltött tíz év alatt elég sok mindent láttunk. Láttunk már igazán gyönyörű darabokat, de láttunk már kevésbé sikerülteket is. tíz éve válogatjuk ki Önnek a legjobb és legszebb divatdarabokat, amelyeket a világ kínál. Ezért döntöttünk úgy egy nap, hogy megalkotjuk a legjobbat magunkból. Egy olyan márkát, amely a Különbözőt képviseli. A darabok közvetlenül tőlünk kerülnek Önhöz.

ADifferent Design valóban egyedi ügy, és úgy gondoljuk, hogy bárki és mindenki megtalálja. A márka nem fél a viccektől és különösen az eredetiségtől. Mindig megpróbál lenyűgözni és meglepni valamivel. Például az első pólóink a legjobb mondatokat tartalmazta, amelyek valóban humanizáltak. Példaként meg kell említenünk a "Apuci bejelenti a fülszöveget" az igazán szép meséből, "Az ördög nem viccel" című meséből. Vagy "Ne csináld a Zagorkát"- ami különösen vicces. És nem szabad elfelejtenünk Standa Rezac legendás mondását "Majn taktit zkusit shushn", ami tényleg a legnépszerűbb nálatok.

Az idő előrehaladtával úgy gondoltuk, hogy egy újabb utazásra indulunk, és létrehozunk még néhány divatos darabot. Ezért hoztunk létre egy vadonatúj Differenta Design kollekciót, amely valóban egyedülálló. Különböző stílusok keverékét találod, amelyeket minden korosztály szeret. Van ruhák, mikiny és culottes a hölgyek számára. De a férfiak számára is kínálunk luxus darabokat mikins.

formájában

Mi még? Milan és Simcha a DifferentTV epizódunkban elárulják. Örülünk, hogy velünk van.

DIFFERENT DESIGN DRESSES

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?