−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 50 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

A CSILLOGÓ SANTORO LONDONI KOLLEKCIÓ

  27. 05. 2019      Different TV CZ / SK

SANTORO LONDON

A múlt héten az álmok és a fantázia birodalmába merültünk el, így most egy újabb márkával jelentkezünk, amely Téged és még többeket fog lenyűgözni. Ez a márka gyönyörű. Egyedülálló, és a nők szerte a világon szeretik. Tudja, hogy milyen márkáról beszélünk? Igen, így van. Ez az új SANTORO LONDON kollekció.

Elképzelheted, hogy valami ilyen szépet lehetett létrehozni. Nem vagy egyedül. 1984-ben ez volt Luccio és Meera Santoro álma, de az álom fokozatosan valósággá vált. 1984-ben megalkották első terméküket, majd a következő évben piacra dobták első kollekciójukat, amely a Bang on the Door címet viselte.

De ugorjunk előre az időben 2019-be. 34 évvel azután, hogy Luccio és Meera megalkották első terméküket. Erre az évre ez a csodálatos márka három új alkollekciót készített. Ezek a következők: Bee-Loved, Tall Tails és Bubble Fairy. Ha ezek a nevek még nem csengenek ismerősen, ne ess kétségbe. Azért van itt Simcha és Nicole, hogy mindent elmagyarázzanak neked.

A Santoro London az új alkollekciók mellett új termékekkel is készült az Ön számára. Várhatsz egy crossbody táskát, egy pénztárcát vagy egy lenyűgöző ékszerdobozt. És a napló szerelmeseinek is van valamink!

Hát akkor menjünk, és fedezzünk fel együtt egy újabb gyönyörű márkát? Reméljük, hogy az új kollekció Önt is annyira elvarázsolja, mint minket. Feltétlenül ossza meg velünk, hogy rajong-e a márkáért, és milyen termékei vannak. Nagyon-nagyon örülnénk neki!

Szép és egy kicsit más napokat kíván az egész Different.cz csapata

KABELKY SANTORO LONDON

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?