Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 39 óra múlva 4 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

A csillag a gardróbodban - Converse női ruházat!

  16. 04. 2018      A divat világában

Egy csillag sétál az utcán.
Szeptember, vonzza a figyelmet.
Mindenki tudja, és ki akarja, hogy ...
Igen, a beszéd a Converse embléma csillagjáról szól.

Az a tény, hogy a Converse-t nem szabad kihagyni a cipőben, több mint ismert. Ezúttal azonban megyek a ruhásszekrényedbe ... Ne bántsd magad, amint eljön, nem akarod elengedni.

A figyelem biztosan nem fogja kihagyni a Converse női pulóvereket , amelyek páratlan kényelmet és dizájnt kínálnak. Akár sportos "kengurut" választasz egy női színsémában, akár divatos darabokat, amelyek sportos öltözetet viselnek, mindig a figyelem középpontjába kerülsz.

mikina Converse

Egy jól illeszkedő póló, amelyet bármikor, bárhol és bármikor megölhet? Ez egy Converse póló bármely színkombinációban, csak válassza ki az Önét, és menjen a mindennapi és rendkívüli napok kalandjaihoz.

Converse póló

Tartsa a kupak alatt! A felszereléshez meg kell felelnie a tartozékoknak és a fej előtt kell kezdeni? A stílusos Converse sapka nem csak sportruházat vagy tevékenység. A nyári fesztiválon, vagy a városon, a farmereken vagy a megfelelő ruhákon is el lehet jutni.

Átfordító sapka

 

 

 

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás