+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

A belenézel Different.cz

  08. 09. 2016      A divat világában

Minden, amit teszünk a különböző nyíltan. Nem vagyunk befektetési csoport, amely megkapta az 500 millió és most csinál e-kereskedelem. Elkezdtük Pilsen az egyetemen, mert csak úgy érezte, hogy a cseh divatvilág érdemel friss szellő. És most van egy csapat, akik egyszerűen csak szeretik, amelyek a munkájukat, nem bánják tartózkodik, hogy egy pár órával hosszabb, és egy cél: hogy a legtöbb elégedett ügyfeleket.

Mert nélküled - elégedett ügyfeleink - munkánk lenne haszontalan ...

Így jön velünk a kulisszák mögé, a divat e-shop Different.cz :)

előcsarnok

Előszoba. Találkozók és előadások? Üdvözölve a látogatók? Ahhoz, hogy használni a hallban. Arra használjuk, hogy gyakorlatilag az összes ülésein. Ha valaki akar valamit beszélni ki, itt jön. Ha valaki beszélni akar valakivel, itt van. Ha valaki valami / valaki megharagszik, és megy a swing ... Ez segít!

Az ajtó a raktárba

Közvetlenül a lobbi, hogy belépjen a fő raktárban. Benne van egy nagy bejárati kapun, hogy a nagy szállítmányok Spanyolországban, Brazíliában, Olaszországban, Hollandiában és más célpontok a vezetők könnyen eltávolítani őket a teherautó egyenesen a raktárba. Talán csak csomagoló dobozok szállításhoz fogyasztanak ezer egy hónap, és még ezek kell tárolni jól a kezét, miközben a teherautó, hogy egyszerűen vegye le és tegye minket tárhelyet.

A polcokon csomagok minden készen áll a szállítás gondosan ellenőrizni és össze dobozok.

Van is diszpécser olyan hely, ahol elkészítjük a kész és csomagolt szállítmányok. És akkor majd toborozni járművek vezetőinek autóikat és érvényesülnek, amíg a keze;)

Itt ül a markeťáci a cseh, szlovák és román nyelvű változatát más. Kitalálni valami újat, hogy készítsen és hogyan mutatják be Different.cz igazán teszi a szív nagy lelkesedéssel. Az a tény, hogy ez más ...

Ha telefonál vagy e-mail, így kommunikálni a lányok ügyfelünk segélyvonal. Itt ülsz. Szándékosan egy szobába, ahol tudják, hogy zárja be lehetett hallani, miközben az ajtó közvetlenül a központi raktárban. Tehát, ha azt akarják, hogy mérje meg újra szüksége van a leendő új őszi ruha , csak megtalálni a darab, akkor elintézzük a polcon, és néhány percen belül a számunkra a választ;)

Itt vagyunk a szőnyegen.
De mint látható, nincs semmilyen. Mindannyiunknak volt ahhoz, hogy megpróbálja rávenni, hogy van, hogy Milan :)

Itt pihenni és enni békében. Volt, de nem tűnik úgy, ebédnél az emberek kitalálni sok új dolgot :) És ha valaki hoz egy tortát a haza? Ez egy álom!

Csak az ajtó mögött van a konyha, amely nélkül tudtunk dolgozni. A kávé nagyon fontos része a munka az élet! Különösen, ha elkezdenek hogy az új gyűjtemények és mi hozzátéve, hogy az e-üzlet gyakorlatilag éjjel-nappal :)

És tudod mit csinálunk itt? :)

Most már tudja, hogyan velünk (legalább részben) úgy néz ki. És higgy nekünk, hogy mi mindig mindent, amit kerestünk legérdekesebb nemzetközi divatmárkák, azt tanácsoljuk, mint tudjuk ... és mi van a „más vitorlás” elsodródott. Még ha ez azt jelenti, hogy egyszerűen nekigyürkőzünk és hajózunk fújni száját ... Köszönöm, hogy nekünk más.

Megjelenítette: Milan Polák

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás