Ionizált hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.Hajkefe, mint ajándék a megrendeléshez.EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

5 top kézitáska szezonban

  05. 01. 2017      A divat világában

Valószínűleg Ön is egyetért a mi érv, hogy a legtöbb női táskák és cipők soha nem elég. Táskák és cipők járnia egy ideje már. Az utóbbi időben azonban az éhínség trend kézitáska fajta kiemelkedik. Trend cikkek, amelyek a képzeletbeli hab a tortán különböző ruhák, amelyek bár tökéletesen illeszkedik a szín vagy anyag cipőt, de tökéletesen kiemelik az összbenyomás ruhát. Képzeljük táskák top 5 ebben a szezonban, ami véleményünk szerint egyértelműen büszke ezt a címet.

a táska

Abszolút bestseller, és ezért az első számú jelölt nem kétséges kézitáska O táska . Egyedi táska, híres szokatlan design. Ez történt a EVA anyagból minőségű műanyag, hogy a puha, könnyű, rugalmas, és mosható. A táskát a márka nagy, hogy a pénztárcáját, akkor könnyen létre, hogy a szeretet kiválasztja az egyes alkatrészeket.

A táska

Desigual

Desigual divatmárka nem kell bemutatni, azzal jellemezve, vad színek és nagyszerű ötletek közül az első 5 darab biztosan tartoznak a két zsák, amelyek közül az egyik úgy döntött, egy népszerű formája McBee Váltvaforgató és az innováció, ami egyedülálló. Ez kézitáska valójában három zsák egy, nem csak azt, hogy reverzibilis, továbbá tartalmaz egy levehető belső zsebében, ahonnan csatlakoztatása után állítható pánttal, hogy hozzon létre egy kis crossbody.

kézitáska Desigual

kézitáska Desigual

Santoro

Az első öt is népszerű márka Santoro London híres motívumok aranyos babák. Nem csak ez a praktikus és aranyos kézitáska, de tudja viselni mindkét hölgy és lányaikat.

kézitáska Santoro

Doca

Az utolsó erszényes tartozó, öt ,, ez „valójában egy luxus hátizsák márka Doki , aki egyben az egyetemes hit és elegáns. Ez a hátizsák nem csak praktikus és eredeti, hanem elegáns és időtálló. Ez a darab egyébként egészen egyszerűen kombinálható bármilyen ruhában .

kézitáska Doca

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás