−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 58 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

5 TOP ajándék nőknek

  11. 12. 2020      A divat világában

Már majdnem vége a karácsonynak! Még mindig nincs ajándékod édesanyádnak, nagymamádnak, barátnődnek vagy legjobb barátodnak?

Szeretne nekik tetszeni, de nem tudja, mit tegyen? Attól félsz, hogy nem fogsz megfelelni az ízlésüknek? Ettől nekünk vannak különböseink! Idén valóban támaszkodtunk szeretteinek szóló ajándéktippekre, és tanácsokat adunk a legjobbakról, amelyek minden nőt boldoggá tesznek.

KÉZITÁSKA

A kézitáska megfelelő megválasztásával a legjobb karácsonyi ajándék posztjára indul. A kézitáskákat minden lány és hölgy imádja, mindössze annyit kell tennie, hogy az ízlésének, a kedvenc színének és a kialakításának megfelelően válassza ki a megfelelőt. Tippünk mindenképpen a népszerű "Desigualky", amely között találhat divatos hátizsákokat vagy multifunkcionális 2in1 táskákat is , amelyek alkalmasak munkára, kirándulásra és éppen ilyen "műsor készítésére".

Az Anekke kézitáskák is slágerek , több évszakon keresztül. Lélegzetelállító részleteik első látásra elkápráztatják. Az ebben a szezonban a csillagos égbe és az űrbe hangolt tervek már sok nő figyelmét felkeltették. Kérem lányát, unokáját vagy nővérét ilyen kézitáskával, ő biztosan el lesz ragadtatva.

SÁL

Nagymamának, anyának és barátnőnek. Sálal soha nem rontasz el semmit. Ez egy olyan kiegészítő, amelyet egész évben lehet viselni, mert télen felmelegszik, tavasszal és ősszel élénkíti az öltözéket, nyáron pedig stílusos pareóként használható fürdőruhák felett. Vessen egy pillantást például a Doca sálakra, kellemes anyagúak, és határozottan nem hiányzik belőlük a stílus. Vagy a Desigual sálak jellegzetes színkombinációi mosolyt varázsolnak a nők arcára.

GYERTYÁK

Bódító illatoktól szagló otthon kellemes légkört vált ki, amely pihenésre csábít. A Yankee Candle illataival minden belső teret hosszú órákon át illatosítanak.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?