−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 39 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

5 TOP ajándék férfiaknak

  17. 12. 2020      A divat világában

A férfiak számára megfelelő ajándék kiválasztása mindig nehéz feladat, hölgyeim? Ebben az évben segítünk nektek egy kicsit könnyebbé, gyorsabbá és élvezetesebbé tenni. Megvan az 5 legjobb ajándék tipp partnereinek, apukáknak, nagyapáknak, testvéreknek és barátoknak.

És ha attól tart, hogy nem felel meg a befogadó ízlésének, ne lógassa le a fejét. Alkalmatlan ajándékokat válthatsz velünk 2021. január 8-ig, így lesz elég idő :-)

PÓLÓ

Minden férfi szívesebben viseli, kényelmes, kellemes anyagot és a maga stílusát. Pólóval nem lehet félrelépni. Ha attól tart, hogy nem tudja összehangolni a méretet, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen adunk tanácsot a kiválasztáshoz, és ha ez még mindig nem sikerül, akkor is fennáll a lehetőség a 8.1-ig történő cserére. 2021 más méretre, vagy akár más termékre.

Nem biztos a kivitelben? Nekünk ebben az évben a minimalista, emblematikus emblémákkal ellátott Tommy Hilfiger férfi pólók mindenképpen vezetnek. De ha embered nem fél kitűnni a tömegből, adj neki egy Desigual márka modelljét, amely tele van színekkel.

Alsóruházat

Kényelmes és szexi egyszerre. Házastárs vagy barát számára a márkás ökölvívók egyértelmű választás . Próbálja ki például Calvin Kleint , tetszik a férje. Azoknál a srácoknál , akik nem félnek a színektől, elegáns , vidám motívumokkal rendelkező Emesek találhatók. Akár a hölgyek számára is megvásárolhatja őket, azonos kivitelben, az otthoni kényelem pillanataiért. Harmonizálni fog kedves felével az utolsó pontig.

ILLAT

Összességében a parfümök is a legjobb karácsonyi ajándékok közé tartoznak. Sajnos még nem kínáljuk őket az Ön számára. De a tippünk egy autóillatú Yankee gyertya . Apró csapok, amelyek könnyen beszorulnak a szellőzésbe, és hosszú órákon át és sok napig illatozzák az autót.

ZOKNI

Vidám zokni, férfiaknak, lábaknak. A zokni már nem elítélt ajándék, éppen ellenkezőleg. A színes, játékos és ötletes formatervezés vonzza a nőket, férfiakat és gyermekeket. Például a Sok reggel zokni boldoggá teszi testvérét és apját a fa alatt, és biztosan felvidítja nagyapját. Csak válassza ki a megfelelő motívumot. Szereti a sört, az utazást vagy az orvosként való munkát, ezek a motívumok megtalálhatók a márka zoknijára festve.

UTALVÁNY

Még mindig nem biztos benne, melyik ajándékkal tetszik férje? Kérjen ajándékutalványt. Elküldhetjük Önnek más nyomtatott formában, de online is, és a garancia az lesz, hogy embere pontosan azt kapja, amit szeret, mert az utalvány alapján maga választja ki az e-boltban :-)

ajándék tippek férfiaknak

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?