−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 11 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

5 legnépszerűbb cipő eladó márkában

  04. 03. 2019      A divat világában

Az állományban van egy pár télbitünk, amelyek olyan időtlenek, hogy egyenesen a következő szezonra kaphatod őket! És miért most? Értékesítésük van! Amikor hideg van, szükség van egy felszerelt cipőre. Mi van, ha novemberben nem esik a cipőbe a cipő, és a hideg a sarkon lesz? A lábakból származó hő az egészségünk alapja. A Different.cz-nál a legstílusosabb téli darabok vannak. Bemutatjuk Önöknek az 5 legjobb téli csizma márkát, amire csak szüksége van.

emu madár

Az Emu Ausztrália kedvenc körzetei egyértelmű választás minden hegy, téli óriás, de mindazok számára, akik a minőséget, a kényelmet és az időtlen designt érdeklik. Az Emu rongyok, mint tudják, valódi báránybőrből és gyapjúból készülnek. A téltől elkülönítik a lábadat, szabályozzák a testhőt, és nyugodtan és mezítlábasan is járhat a legnagyobb fagyoknál is.

Emu cipő

társalog

Nem túl kényelmes cipők. A Converse márka téli cipőket is kínál. A Converse téli cipők bőrből állnak, és mesterséges szőrmét is tartalmaznak, amely a cipőben található. És így nem is szabadíthatja a lábát a cipőkben, és a téli hónapokban is élvezheti kedvenc sportos stílusát.

Converse téli cipők

Cipő Tommy Hilfiger

A Tommy Hilfiger téli cipő a legmodernebb stílus, ezért néhány érdekes darabot választottunk az összes ruhához. Ezek az időtlen bőrcsizmák különböző színekben kaphatók az üzletben, így valóban választani kell.

téli bőrcipő Tommy Hilfiger

Crocs

A Crocs márka snackje van, amit nemcsak a téli ünnepek, hanem a komoly téli hónapok alkalmi viselése is szeretni fog. Melegek, melegek és kényelmesek. A mi üzletünkben több színben találja meg őket, így több darabot, hátul, különböző ruhákat vásárolhat.

Crocs cipő

Desigual csizma

Még télen sem kell elfelejtenie az elegáns "I" -et. Válasszon a Desigual téli csizma közül, és állítsa be a téli ruhát tökéletesen, az idei kollekcióban 3v1 kaparott darabok is találhatók.

Desigual cipők

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?