−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 38 óra múlva 57 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

5 Fashion hiba melyet nyáron érdemes elkerülni

  03. 07. 2019      A divat világában

Fashion hibák, melyeket nyáron érdemes elkerülni, kiválasztottunk 5 hibát, amelyekre nagyon figyelni kellene nyáron...Erre az 5 hibára érdemes figyelni
Minden egyes banner klikkel, egy külön szekcióhoz juthattok, ahol szebbnél szebb darabokat találhattok, melyek most nagyon jól mutatnak ;)


1. Nagyon rövid rövidnadrág

női szoknyák

Igen, nagyon jól mutat a lányokon egy videóklippben, de... Most komolyan, ezt nem mindenki engedheti meg magának. Inkább egy szép szoknya, esetleg egy trendi rövidnadrág szonya... 

2. Zokni szandállal

szandál

Néhány apuka évekkel ezelôtt elkezdte, és fiaik folytatják tovább! Pedig zoknival nagyon kényelmetlen. És szebb látvány :)

3. Outdoor hátizsák ruhához

hátizsákok

A hátizsák trendi, az biztos. De nem mindegyik mutat jól. A városba inkább elegánsabb fazont.  


4. Bikini amely nem passzol 

fürdőruha

Minden nyáron találkozhatunk a nem passzoló bikinivel. Ebben az esetben, fordítva is igaz. Mert az egyrészes bikini pedig minden testalkathoz jó passzol. 

5. Kukucskáló melltartó

melltartók

A ruhák alatt kikucskáló melltartó, vagy a spagetti pánt helyett, inkább bandeau melltartó jobban mutat. Vagy szerezz be egy ruhát, melynek vastagabb a pántja :) Nálunk az e-shopon hatalmas a választék. 

Kellemes és pihenéssel teli nyarat kívánunk. És biztosak vagyunk benne, hogy 100%-an jól fogtok mutatni. Ha esetleg bármi kérésetek lenne, szívesen segítünk. Üdvözlettel a Differenta.hu csapata. 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?