−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

5 fő márka a nyári cipőtől 2019-ben

  31. 05. 2019      A divat világában

Kevesebb mint egy hónapban nyár van. A legtöbbünk számára az év egyik legnépszerűbb időszaka. Ideje tisztítani a téli csizmákat a cipőállványok mélyén, és megjeleníteni a nyári cipőket a rendelkezésre álló polcokon. Az az időszak, amikor levesszük a zoknijunkat, és mezítlábra papucsra és papucsra helyezzük. Milyen nyári cipőt nem lehet hiányozni a nyári cipőben? 2019-ben tanácsot adunk Önnek 5 nyári cipőnknek.

Crocs

Általában napokat töltesz a lábadra, nem csak a lábadra, hanem a lábadra is. Önnek nincs hangulata az ortopéd cipőknek, és főleg nem illik a munkájához vagy a szokásos felszereléséhez? Ezután érje el a Crocsot. Az ilyen Crocs papucsok a jelenlegi divatirányzatoknak vannak kitéve, és alkalmasak sportfelszerelésekre és szoknyákra és ruhákra is .

boty Crocs

méhfű

A Melissa cipők a cipőállványokban szó szerint illatosították a rágó illatukat az évek során. Az ilyen Melissa szandálokat, papucsokat vagy különböző színű és formatervezett papucsokat nem szabad elfelejteni ebben az évben a nyári cipő kollekciónkban. Ezen túlmenően a legtöbb cipő rendelkezik egy belső belső talppal, úgyhogy úgy érzi, hogy valójában a lábán van, vagy sem. Sőt, az édes illat soha nem megy el tőlük .

boty Melissa

Ipanema

Hogy már el akarod temetni a lábadat a homokban, és hagyd, hogy a tenger hullámaiban fürödjenek? Ezután van egy nagy tipp az Ön számára. És ez az elegáns Ipanema flip flops. Ez a márka a nevét a Rio de Janeiro jól ismert brazil kerületének - Ipanema Calçadão - köszönhetően kapta meg.   képzeletbeli csempe, bélés őket. A csempe motívuma az összes Ipanema cipőre tükröződik. Az Ipanema flip-flopsot a világsztárok, például Angelina Jolie, Halle Berry és Kate Hudson is szereti.

Ipanema cipő

Rider és Grendha

Ha többet szeretnél sportolni, akkor biztosan meg kell vásárolnod a Rider nyári cipőit. Ez a márka is sok uniszex modellt kínál, így igazodhat az értékes feléhez. De szeretne elegáns vagy alkalmi ruhákat viselni, majd helyezze magát a Grendha márkába . Ez a márka gazdag dekorációval és elegáns darabokkal rendelkezik. Mindkét címke keresztül vannak különbségek, azonban az a közös előnye, mert olyan anyagból, amely nem csak a rugalmas, könnyű és tartós, de főleg ez 100% -ban újrahasznosítható.

cipő RiderMegjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?