+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

10 szépségek a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában fog versenyezni a cím cseh-szlovák MISS

  11. 09. 2015      A divat világában

Már október 3-án a Parkhotel Pilsen fog játszani tíz szépségeit a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, a szlovák és cseh korona kisasszony. Az este került sor a szellem Jamese Bonda, vitte szlovák-cseh páros ANDREA VEREŠOVÁ és MÍRA HEJDA. A döntősök kerül bemutatásra négy verseny tudományok, megmutatja ruhát a műhelyben Zuzany Lesák-Black, ruházati márka Desigual , sétányán márka Victoria Secret és ne hagyja ki a szabad fegyelem.

Cseh-szlovák kisasszony - a második nap edzőtábor

Míra Hejda még rönk élni napirendjét Limousine, Václav NOID Bárta énekelni, és végre egy tánciskola F. Gregoriadese. A nyertesek vehet el egy csomó szép díjakat, mint például az ékszerek Pandora, kiadó luxusautó Mercedes, hétvége ausztriai Zell am See, utalványok, kozmetikumok, fogfehérítés, az éttermek, a designer ruhák, luxus ágynemű, vagy a ruházatot, professzionális fényképezés és sok több.

A média partner a divat magazin , ami az összes döntős augusztusában és szeptemberében érdekes beszélgetéseket;)

Cseh-szlovák kisasszony

Védence támogatni tudja, a lány, aki kapja a legtöbb szavazatot szöveget kapnak a cseh-szlovák kisasszony Congeniality 2015 és 50.000, - CZK.

A projekt hagyományosan szorosan kapcsolódik a karitatív tevékenységet, és a bejelentést a verseny akkor is lehet támogatni a gyűjtemény az ügyfél segítő kutya egy jó cselekedet, Mrs. Veronica. Ez a lehetőség addig tart, amíg a végső gálán, ahol a gyűjtemény csúcspontja korona aukció nyertese. Ön is támogathatja a bármely összeg küldött átlátszó fiók jótékonysági jótett: számlaszám.: 209 355 8036/5500, VS 1111, Megjegyzés: CS MISS

Cseh-szlovák kisasszony

Jegyek a végső gála megvásárolhatók online www.cs-miss.eu ár CZK 350, - elővételes,
550, - majd a helyén.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás